Békés megye Munkaerő Közvetítő – A regisztráció menete:


1. A regisztrációhoz elegendő egy e-mail cím megadása, amelyre az allas.bekesmegye.com oldal elküldi az aktiválási linket.


Regisztráció megkezdése


Az első lépés tehát az e-mail cím megadása. Az e-mail cím megadása után az alábbi üzenetet küldi a program:

 

E-mail cím hitelesítés


2. Miután az allas.bekesmegye.com elküldte a levelet, a levelező programunkban vagy egy böngészőben megnyitott levelező felületen megjelenik az a levél, amely tartalmazza az aktiválási linket. Erre a linkre kattintva érvényesítjük a regisztrációnkat és megadhatjuk adatainkat.


E-mail


3. A levélben megadott link visszavezet az allas.bekesmegye.com oldalra, ahol a regisztráció véglegesítéséhez meg kell adnunk néhány adatunkat valamint jelszót kell választanunk, amellyel a későbbiekben beléphetünk az oldalra.


Adatok megadása


A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező és fontos hogy mindkét mezőbe ugyanazt a jelszót írjuk, ellenkező esetben a program hibajelzést küld.

Az ingyenes hírlevélre való feliratkozás nem kötelező, de a hírlevelek által hasznos információkhoz juthat az újdonságokról, képzésekről.


 


4. Ha minden adatot helyesen sikerült felvinni, akkor teljes a regisztráció az allas.bekesmegye.com oldalra.


Sikeres regisztráció


5. A megadott e-mail címmel és a választott jelszóval most már beléphet az allas.bekesmegye.com oldalra!


Belépés


6. Sikeres belépés után feltétlenül szükséges, hogy az Adatmódosítás – Álláskereső menüpontban feltöltse önéletrajzát, hiszen a az Állásajánlók csak a feltöltött önéletrajzok alapján tudják felmérni az Ön képességeit egy lehetséges állás betöltésére.


Álláskereső lehetőségekAz önéletrajzi adatok megadása után már nemcsak regisztrált tagja az allas.bekesmegye.com portálnak, hanem az Ön adatai kereshetőek a regisztrált állásajánlók, munkaadók, munkaerő közvetítők számára.


Üdvözlettel:

Békés megye Munkaerő Közvetítő

Álláskereső

Elfelejtett jelszó

Állásajánló

Elfelejtett jelszó

Békés megye

Országos Kínálatunkból - www.allas.us
Bérkalkulátor
allas.bekesmegye.com
Engedély száma: 15746-2/2011-5100-801
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2015. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
Magyarország

Álláskeresők

Kérjük adja meg E-mail címét a regisztrációs folyamat megkezdéséhez. Az Ön által megadott E-mail címre küldünk egy megerősítő levelet, amely tartalmazza a profil létrehozásához szükséges információkat.